Sau te poti abona la newsletterul nostru.
Ne poti lasa un mesaj si te vom contacta.
Suna-ne la 0721 307 688 / 0722 161 327

Stii persoana potrivita pentru un asemenea
cadou personalizat?

Fie ca e o zi de nastere, un eveniment corporate sau pur si simplu un dar de multumire, Solei Liquide este ideal de daruit. Eu am ales Le Coffre Charmant pentru o persoana deosebita si am primit cele mai sincere multumiri si apecieri.

Testimonial

Frumusetea unui cadou sta in detalii. Si acestea nu pot fi decat personale. Soleil Liquide a inteles lucrul acesta si mi se pare un produs unic in piata din acest punct de vedere. Recomand cu incredere.

Testimonial

,,Cand l-am primit mi-a inseninat ziua. M-am simtit pretuita si rasfatata. Venind din partea unei persoane pe care nu o cunosc atat de personal m-a impreionat tare mult. Mi-ar placea sa primesc asemenea cadouri mereu."

Testimonial

,,Un cadou care mi l-as fi daruit mie. Cand am vazut produsul final, am vrut sa-l pastrez. Asa mult mi-a placut. Are stil si personalitate. L-am daruit cu mare placere."

Testimonial

“Cand fac un cadou, il fac din toata inima. Imi place sa-i acord atentia cuvenita inainte sa-l ofer. Sa ma asigur ca se potriveste cu persoana respectiva si ca e ceva de bun gust ce-i va trezi macar un zambet pe fata. Am ales să ofer cu Soleil Liquide pentru că mi-a inspirat ceva deosebit și dulce care m-a ajutat sa-mi exprim recunostinta pentru persoana draga intr-un singur cadou.”

Testimonial

Testimoniale