Sau te poti abona la newsletterul nostru.
Ne poti lasa un mesaj si te vom contacta.
Suna-ne la 0721 307 688 / 0722 161 327

Ofera un cadou pretios.

Fiecare cadou personalizat este selectat si conceput cu atentie la detaliu si multa dedicare. Doar asa poti atinge perfectiunea si unicitatea.

Exclusivitate

misiune-split5

Autenticitatea cadourilor Soleil Liquide este data de pasiunea pe care o investim in personalizarea acestora. Aceasta pasiune pentru crearea unui cadou distins o mostenim de la apicultori, care ne inspira cu vocatia lor. Rezultatul? Un cadou de lux personalizat cu miere pura, 100% naturala.

Veritabilitate

misiune-split4

Magia incepe cand daruesti un cadou din suflet. Emotia deschiderii unui dar unic ce poarta amprenta personala este inedita. In fiecare lingurita se simte mangaierea soarelui si gustul puternic de flori salbatice ce va ramane memorabil pentru cel ce o degusta.

Emotie

misiune-split3

Credem in mierea veritabila, realizata cu pasiune si daruita cu eleganta si rafinament.

Valori

A darui un nectar atat de pretios, rupt cu delicatete din natura, este un cadou distins ce merita impartasit.

misiune-split2

Am luat de la albine ceea ce stiu ele sa faca mai bine, sa culeaga picaturi de Soare si sa le daruiasca mai departe. O lingurita de miere Soleil Liquide contine o mie de povesti inmiresmate, armonizate cu fructe sau contopite cu seminte.

misiune-split1

Un cadou memorabil spune o poveste si ofera emotie celui ce o primeste.

Menirea noastra este de a pune in valoare cadourile unice si memorabile care pot avea aceste atribute doar daca in realizarea lor se investeste pasiune si suflet.

Misiune