Sau te poti abona la newsletterul nostru.
Ne poti lasa un mesaj si te vom contacta.
Suna-ne la 0721 307 688 / 0722 161 327

Avem placerea de a anunta lansarea website-ului de cadouri personalizate premium www.soleil-liquide.ro destinat in special zonei de business to business, dar si business to consumer.

Noi credem ca un cadou personalizat spune o poveste, a ta si a persoanei careia i-l daruiesti. Oferit din suflet valoreaza mai mult decat obiectul in sine pentru ca se transforma in ceva magic ce transcende materialul.

Ne propunem sa schimbam perceptia publicului asupra cadourilor de tip standard, ce se pot achizitiona usor si comod si sa adaugam plus valoare teritoriului de cadouri personalizate premium din Romania adaugand un strop de soare si gust. Astfel, aducem in atentia targetului placerea de a darui un cadou distins si rafinat, din suflet.

Pe website se regasesc o varietate de tipuri de miere pura, 100% naturala, provenita din lunca Dunarii, ce poate fi daruita sub forma de cadou personalizat in diverse suporturi premium. Suporturile si nu numai sunt destinate personalizarii.

Cea mai frumoasa parte a proiectului este aceea ca suntem deschisi la ideile fiecarui client in parte si venim in intampinarea lui prin consultanta gratuita, la cerere pentru realizarea unui cadou personalizat de exceptie.

Cadouri personalizate premium, din miere 100% naturala