Sau te poti abona la newsletterul nostru.
Ne poti lasa un mesaj si te vom contacta.
Suna-ne la 0721 307 688 / 0722 161 327

Stii persoana potrivita pentru un asemenea
cadou personalizat?

Personalizeaza

Sa vada dincolo de aparente si sa dea mereu o sansa lucrurilor noi si provocarilor din viata lui nu este deloc usor. De aceea are viziune si intuitie, calitati ce il ajuta sa aiba succes in tot ceea ce face.

Miere poliflora cu migdale

Personalizeaza

Deschis la minte si deosebit de tolerant, nu se teme de oamenii noi care ii viziteaza viata. Remarca potentialul fiecarei relatie ce poate devein frucuoasa in timp.

Miere poliflora cu fructe si seminte uscate

Personalizeaza

Pentru el parteneriatele de orice fel se cladesc in timp. Profesionalismul si seriozitatea sunt punctele lui forte care i-au adus numai roade de-a lungul timpului.

Miere poliflora cu nuci

Personalizeaza

Deosebit de adaptabil, vede in fiecare zi o oportunitate de a se afirma. Suflet aventurier, spirit salbatic abordeaza viata in diferite nuante.

Miere poliflora

Personalizeaza

Norocul si-l face singur aproape in fiecare situatie. Pentru el nu exista esec pentru ca abordeaza viata cu optimism si prospetime in fiecare zi.

Miere din trifoi

Personalizeaza

Introvertit, dar preocupat de impresia pe care un parfum bun il lasa in urma lui va fi mereu adeptul unei imagini impecabile cu o silueta de invidiat.

Miere de tei

Personalizeaza

Transparenta este ceea ce il caracterizeaza in tot ceea ce face. Are o viziune limpede asupra lucrurilor si o atitudine tonica in momentele cheie.

Miere din salcam

Daruieste un cadou distins in functie de personalitatea
celui caruia ii este destinat.

Sortimente